Begin het jaar goed met HaReM

Beste HRM-studenten,

Welkom bij de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne start gehad van je studie. Wellicht heb je tijdens de introductie al een blik kunnen werpen op onze studievereniging met onder andere de Kahoot Quiz, de Workshop LinkedIn, de Escape Rooms of op de VrijMiBo! Mocht je ons nog niet kennen: geen probleem! Wie zijn wij? Wij zijn HaReM, de studievereniging van HRM. Voor mensen die denken dat lid worden van een studievereniging betekent dat je bij elk evenement verplicht aanwezig dient te zijn: dat is niet zo. Sterker nog, het is een van de meest waardevolle keuzes die je kunt maken. Waarom dat zo is? Uit onderzoek blijkt dat studieverenigingen een belangrijke bijdrage leveren aan je studiesucces en loopbaan. Simpelweg doordat we ondersteuning bieden bij het studeren, sociaal netwerken en zakelijk netwerken.

Hulp bij studie HaReM helpt je met tentamentrainingen en diverse workshops. Bijvoorbeeld over hoe je leert voor tentamens of hoe je dat ene lastige vak doorkomt uit blok drie. Via meerdere events werk je aan je sociale netwerk. Denk aan: borrels, sportdagen, kroegentochten en stedentrips. Simpel gezegd, je leert eigenlijk iedereen van de studie kennen uit alle leerjaren en klassen. Top toch? Wij nemen je ook mee naar bedrijven zodat je zelf kunt zien hoe een werkdag eruit ziet op een HR-afdeling. Wellicht leg je daar alvast de basis voor je stage of latere baan. Daarnaast kom je in contact met Alumni, waardoor je jouw baankansen voor na (en tijdens!) je opleiding vergroot!

Lid zijn in 2020 Ook tijdens de situatie waar wij ons nu in bevinden, met alle maatregelen die zijn genomen met betrekking tot het coronavirus, staan wij nog steeds voor jou klaar! Wanneer fysieke evenementen, trainingen of workshops niet door kunnen gaan, zal er een passend (digitaal) alternatief gevonden worden zodat jij nog steeds het maximale uit jouw lidmaatschap kan halen. Zo zullen de tentamentrainingen dit jaar grotendeels online plaatsvinden en de VrijMiBo's in een kleinere, aangepaste vorm zodat alle maatregelen in stand gehouden kunnen worden. De belangrijkste tip die wij daarbij kunnen geven: wees op tijd met het aanmelden voor evenementen, want vol=vol! Lid worden Kortom, veel voordelen en dat voor maar vijftien euro per jaar! Redenen genoeg om lid te worden. Ik wil lid worden!

Een eerste indruk? Check ons via Facebook, LinkedIn of Instagram Bekijk onze website Of stel je vraag via WhatsApp: +316 49630462

Tot snel! Tijn van der Woning Namens het bestuur